Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det kræver at blive mejerist, som er en 3-årig erhvervsfaglig uddannelse, altså en håndværksuddannelse inden for mejeriområdet. Du kan også læse om overbygningen til mejeriuddannelsen, den såkaldte Procesuddannelse med speciale i mejeridrift. Endelig kan du blive klogere på den mere akademiske specialisering som Mejeriingeniør. Dyk ned i en verden af muligheder.

Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet...

Erhvervsfaglige mejeriuddannelser

Kold College ved Odense danner sammen med mejerivirksomhederne rammen om de erhvervsfaglige uddannelser til Mejerist og Procesuddannelsen me...

Arla skal spare 3 mia. kr.

Arla Foods har lanceret et nyt internt transformationsprogram ved navn ’Calcium’, som skal levere mere end 3 mia. kr. i besparelser inden udgangen af 2020 gennem øget effektivitet i alle dele af virksomheden.

Læs mere

3. klasse fra Odder bag en af Danmarks bedste madpakker

Med den gyldne madpakkepokal i hænderne kan eleverne i 3. x fra Vestskolen - Vestmarken i Odder kalde sig vindere af Madpakkedysten, som Mejeriernes Skolemælksordning står bag. Sammen har de opfundet opskriften på én af Danmarks bedste madpakker.

Læs mere

232.000 danskere til Økodag

Den årlige Økodag, hvor de økologiske malkekøer lukkes ud på græs, er et sikkert hit blandt mange danskere. I søndags var 232.000 en tur på landet for at opleve de firbenene springe ud af stalden på en af de i alt 73 gårde, der holdt åbent hus.

Læs mere