Uddannelse

Mejeriindustrien har brug for arbejdskraft på alle niveauer og sørger desuden for løbende efteruddannelse. Herunder kan du læse om, hvad det kræver at blive mejerist, som er en 3-årig erhvervsfaglig uddannelse, altså en håndværksuddannelse inden for mejeriområdet. Du kan også læse om overbygningen til mejeriuddannelsen, den såkaldte Procesuddannelse med speciale i mejeridrift. Endelig kan du blive klogere på den mere akademiske specialisering som Mejeriingeniør. Dyk ned i en verden af muligheder.

Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet...

Erhvervsfaglige mejeriuddannelser

Kold College ved Odense danner sammen med mejerivirksomhederne rammen om de erhvervsfaglige uddannelser til Mejerist og Procesuddannelsen me...

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Voldsom vækst i Kinas mejeriimport

På trods af højere priser steg den kinesiske import af mejeriprodukter ganske markant i 2017. Det er dog tvivlsomt, om importvæksten vil fortsætte i samme takt i 2018, lyder vurderingen fra chefkonsulent i L&F.

Læs mere

’Et solidt resultat’

Arla Foods’ omsætning steg i 2017 med 8,1 pct. til 77 mia. kr., især takket være højere salgspriser. Adm. direktør Peder Tuborgh betegner resultatet som ’solidt’.

Læs mere

Kandidater til Mejeriprisen søges

Kunden skal være i centrum, hvis butikkerne skal gøre sig håb om at vinde Landbrug & Fødevarers fødevarepriser.

Læs mere