Igangværende projekter

De igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond er en vigtig kilde til ny viden.

Det er muligt at læse mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond. De igangværende projekter er ordnet i en af følgende grupper:

  • Sundhed og ernæring
  • Food aid
  • Fødevaresikkerhed og mikrobiologi
  • Teknologi

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du ønsker yderligere oplysninger om specifikke projekter.

Sundhed og ernæring

Mejerierne investerer i forskning, der er med til at afklare og dokumentere mejeriprodukters rolle i en sund kost. ...

Fødevaresikkerhed og mikrobiologi

Mejerierne investerer i forskning, der kan sikre en høj fødevaresikkerhed, hvilket er helt centralt for at opretholde troværdighed i forhold...

Food aid

Mejerierne investerer i forskning, der kan føre til udvikling af optimerede food aid-produkter til afhjælpning af akut underernæring i den t...

Teknologi

Mejerierne investerer i forskning, der fokuserer på optimering og udvikling af mejeriteknologiske processer, herunder nye fremstillingsmetod...

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Mange vil forske inden for mejeriområdet

Mejeribrugets ForskningsFond har modtaget 28 projektforslag i den årlige ansøgningsrunde. Nu starter den svære udvælgelsesproces.

Læs mere

Ost & ko takker af

Tre års kampagne er nu slut, men indsatsen for dansk ost fortsætter.

Læs mere

Mammen går ind i is-branchen

Mammen Mejerierne A/S har købet halvdelen af Kastberg Is, som i løbet af næste år flytter is-produktionen til Drøsbro Mejeri.

Læs mere