26. juni 2017

Mejeribruget er igen sponsor for EM 92-landsholdet

Mejeriforeningen serverede mejerigtig morgenmad, da EM-heltene i dag blev fejret på Københavns Rådhus.

Som de fleste nok har bemærket, er det i disse dage 25 år siden, at Danmark forbløffede og begejstrede det meste af fodboldverdenen ved at vinde EM i fodbold. Dengang i 1992 stod der LURPAK og Mejeriforeningen på de rød-hvide spillerdragter. Og da de gode, gamle fodboldhelte i dag blev fejret på Københavns Rådhus trådte den tidligere sponsor til med en omgang mejerigtig morgenmad med rundstykker, smør, ost, mælk m.m.

”Vi blev for et stykke tid siden kontaktet af EM-spillernes forening, som spurgte, om vi ville sponsere et morgenbord til fejringen på Københavns Rådhus. Vi sagde ja lige med det samme. De drenge fortjener i den grad at blive fejret, og det er vi da kun glade for at få lov til at være med til,” fortæller udviklingschef Jan Hermansen, Mejeriforeningen.

”Gennem det tidligere samarbejde med fodboldlandsholdet har vi været en del af den fantastiske historie, som udspillede sig i sommeren 1992. Det var en kæmpe fornøjelse at sponsere holdet dengang, og det er det sandelig også i dag,” slutter han. I dagens anledning havde Mejeriforeningen fået lavet et sæt nye trøjer til EM-heltene fra 1992. Denne gang med afsæt i den aktuelle ’Dansk Mælk’-kampagne.