01. januar 2016

Mammen går ind i is-branchen

Mammen Mejerierne A/S har købet halvdelen af Kastberg Is, som i løbet af næste år flytter is-produktionen til Drøsbro Mejeri.

”Vi er stolte af, at kunne præsentere gourmet-is i vores sortiment. Ismager Joachim Kastberg har gennem de sidste par år været blandt de bedste til at skabe den helt rigtige smagsoplevelse. Vi ser et stort potentiale i det nye samarbejde.”

Sådan lyder en kommentar fra salgsdirektør Karsten Føgh, Mammen Mejerierne A/S, i forbindelse med at mejeriselskabet nu går ind i is-branchen.

Den midtjyske osteproducent har netop indgået en aftale om at købe halvdelen af Kastberg Is. Ifølge mejeriselskabet skal der nu foretages investeringer i nye produktionsmaskiner, der mangedobler den nuværende kapacitet i Kastberg Is ”uden at gå på kompromis med den høje kvalitet”, som det hedder i en pressemedelelse.

Den nye ledelse i virksomheden bliver ismager Joachim Kastberg og Peter Staunsbæk, driftsingeniør og medejer af Mammen Mejerierne.

Kigger på detailhandlen
”Kastberg Is har primært solgt til restauranter, caféer, ishuse og hoteller. Vi vil se nærmere på muligheden for at skabe nogle fantastiske produkter til detailbrancen. Vi oplever en stor interesse for godt dansk håndværk, der er baseret på de bedste lokale råvarer. Jeg er sikker på, at Kastberg Is i tæt samarbejde med Mammen Mejerierne kan fortsætte den eksplosive vækst,” forklarer salgsdirektør Karsten Føgh.

Som et led i samarbejdet flytter Kastberg Is produktionen fra Silkeborg til Drøsbro Mejeri i starten af 2018.