19. januar 2018

IDF får ny generaldirektør

Canadieren Caroline Emond overtager toppost i mejersektorens internationale sammenslutning.

Den 12. februar tiltræder canadieren Caroline Emond stillingen som ny generaldirektør for International Dairy Federation. Hun afløser Nico van Belzen, der har fungeret som generaldirektør for IDF siden 2012. Caroline Emond har stor erfaring både inden for branchen, bl.a. har hun været adm. direktør for Dairy Farmers of Canada, og med internationalt og politisk arbejde bl.a. for WTO.

I forbindelse med udnævnelsen siger Caroline Emond: ”IDF’s unikke evne til at opnå global konsensus om nøglespørgsmål gør sammenslutningen til en forenet stemme i den internationale mejerisektor. Det, kombineret med dens respekterede ekspertise, sætter IDF i en stærk position i forhold til at gøre en reel forskel på vegne af mejerisektoren.”

Omdrejningspunkt for mejerisektoren

International Dairy Federation (IDF), som blev grundlagt i 1903, er en ikke-politisk, almennyttig organisation for den globale mejerisektor. Gennem forskellige arbejdsgrupper, events og et omfattende arbejdsprogram tilbyder IDF en fælles platform til mejerisektoren, hvor man kan mødes og opnå fælles enighed om bestemte mejerirelevante emner.

Organisationen arbejder blandt andet med top-aktuelle emner som fødevaresikkerhed og bæredygtighed, f.eks. hvordan branchen kan hjælpe den hurtigt voksende befolkning med at få sikre og bæredygtige mejeriprodukter.

Vil du vide mere?