Mejeriforeningen udgiver en række blade, magasiner og brochurer, som hver især giver et indblik i de mange sider af mælkens verden: Mejeriproduktion, forbrug, økologi, sundhed og ernæring, forskning, smagsoplevelser m.m.

Mad til børn er et populært opslagsværk om ernæring til småbørn. En lettilgængelig guide, der trin for trin fortæller, hvad barnet skal have at spise og drikke i dets første leveår. Barnemad tager udgangspunkt i sundhedsmyndighedernes kostanbefalinger og er redigeret i samarbejde med en gruppe sundhedsplejersker.

Hent Mad til børn »»

Hent Skemaer »»

Mad til børn kan også bestilles på www.ernaeringsfokus.dk »»

Kick i madkassenKick i madkassen er en opskriftsbog med 20 ideer til madpakker. Der er opskrifter til både rugbrødsmadder, salater, sandwich samt brød med fyld. Der er lagt vægt på variation og på at sikre at børnene får dækket alle behov.

Indtag af mælk og mejeriprodukter og sygdomsrisiko er en uvildig udredning af eksisterende forskning om mælk og sygdomsrisiko af overlæge og tidligere sundhedschef i Hjerteforeningen, Lars Ovesen.

Mælk og mejeriprodukter og sygdomsrisiko
I 2007 færdiggjorde overlæge Lars Ovesen en udredning om indtag af mælk og sygdomsrisici. Udredningen er udført på opdrag fra Mejeriforeningen, men Lars Ovesen har gennemført arbejdet uafhængigt af branchen.

Formål
Udredningen gennemgår alle større seriøse videnskabelige undersøgelser, der beskæftiger sig med indtag af mælk og mejeriprodukter, og de effekter det har - positive som negative.

Hent rapporten Indtag af mælk og mejeriprodukter og sygdomsrisiko »»