Program for Mejeribrugets Dag den 1. februar 2017.

 Tilmeld dig her »»

 Virksomhedsbesøg

 Adresse: Odense Marcipanfabrik, Toldbodgade 9-19, 5000 Odense C

 NB: deltagerbegrænsning til dette arrangement på 30 personer!

Kl. 09.30 - 11.30  · Ankomst.
· Velkomst og orientering v/fabrikschef Johnny Engberg.
· Rundvisning på fabrikken.

 Kold College

 Adresse: Landbrugsvej 55, 5260  Odense S

Kl. 11.45 - 12.45
Frokost i restauranten på Kold College.
 
Kl. 12.45 - 13.30 Rundvisning på Kold College.
 
Kl. 12.45 - 13.30 Træningsmejeriet er åbent for publikum.
 

 Dalum Landbrugsskoles Festsal

Kl. 13.00 - 13.30 "Mejeriforeningen har ordet" - et spændende nyt tiltag.
Kl. 13.30 - 14.00
Kaffe og kage ved indgangen til Dalum Landbrugsskoles Festsal.
 
Kl. 14.00 - 16.00 Foredrag med ”Optimering i hverdagen” som tema.
  · Procesoptimering hos Stryhns v/Supply Chain Director Keld G. Nielsen
  · Capacity boost v/Senior Project Consultant Johan Dubbelman, Arla Foods
  · En case fra Them Andelsmejeri v/produktionschef Morten Christiansen, Them mejeri
  · Anvendelse af mikroorganismer til fremstilling af fødevareingredienser fra mejerirestfraktioner af lav værdi v/lektor Christian Solem, DTU Fødevareinstituttet
  · Intern logistikoptimering, en case fra BILA v/Key Account Manager Claus Børresen
  · CIP-optimering i mejeriet v/Corporate Account Manager Glenn Madsen, Ecolab

Desuden vil der være en kort præsentation af Nordisk Mejerikongres der i 2017 afholdes i København.

 Dalum Landbrugsskoles hal

Kl. 16.00-18.30 Virksomhedsudstillere »»

Kl. 16.00-18.30

Kredsudstillingen
Kredsudstilling
 
Kredsudstillingen arrangeres i samarbejde mellem Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Foreningen Danmarks Privatmejerier for at styrke netværket blandt medarbejdere, bedømme og afholde udstilling for mejerivirksomheder samt højne fagligheden.

Læs mere om kredsudstillingerne »»
  
Kl. 17.00-18.30 Buffet v/Kolds kokkeelever - temapræsentation og smagsprøver.
 
Kl. 18.30 Afslutning.