Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet.

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Bruxelles til Beijing? Har du lyst til at bruge din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser og medicin?

Så er en master i Dairy Science & Technology noget for dig. Uddannelsen giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får også et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre hos mange brancher og virksomheder – nationalt og internationalt, og du er med til at designe, udvikle og fremstille fremtidens fødevarer.

Herunder kan du læse mere om selve uddannelsen på Københavns Universitet og om Industrigruppen, som står bag og støtter mejeriingeniøruddannelsen.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Voldsom vækst i Kinas mejeriimport

På trods af højere priser steg den kinesiske import af mejeriprodukter ganske markant i 2017. Det er dog tvivlsomt, om importvæksten vil fortsætte i samme takt i 2018, lyder vurderingen fra chefkonsulent i L&F.

Læs mere

’Et solidt resultat’

Arla Foods’ omsætning steg i 2017 med 8,1 pct. til 77 mia. kr., især takket være højere salgspriser. Adm. direktør Peder Tuborgh betegner resultatet som ’solidt’.

Læs mere

Kandidater til Mejeriprisen søges

Kunden skal være i centrum, hvis butikkerne skal gøre sig håb om at vinde Landbrug & Fødevarers fødevarepriser.

Læs mere