Mejeriingeniøruddannelsen

Uddannelsen til mejeriingeniør/Master in Dairy Science and Technology er en 2-årig kandidatuddannelse, der udbydes af Københavns Universitet.

Vil du være en del af en stolt, dansk tradition, som er efterspurgt, anerkendt og højt estimeret over hele verden, fra Bruxelles til Beijing? Har du lyst til at bruge din viden inden for mælk og mejeriprodukter, fødevarer, teknologisk udstyr, ingredienser og medicin?

Så er en master i Dairy Science & Technology noget for dig. Uddannelsen giver dig ikke alene en karriere med alsidighed og forskellige arbejdsopgaver. Du får også et unikt netværk over hele verden, du kan åbne døre hos mange brancher og virksomheder – nationalt og internationalt, og du er med til at designe, udvikle og fremstille fremtidens fødevarer.

Herunder kan du læse mere om selve uddannelsen på Københavns Universitet og om Industrigruppen, som står bag og støtter mejeriingeniøruddannelsen.

SPØRG EKSPERTERNE

Grith Mortensen
Grith  Mortensen
Chefkonsulent, Forskning & Fødevarer
Se profil
Kim Tram Sørensen
Kim Tram  Sørensen
Chefkonsulent
Se profil

Mange vil forske inden for mejeriområdet

Mejeribrugets ForskningsFond har modtaget 28 projektforslag i den årlige ansøgningsrunde. Nu starter den svære udvælgelsesproces.

Læs mere

Ost & ko takker af

Tre års kampagne er nu slut, men indsatsen for dansk ost fortsætter.

Læs mere

Mammen går ind i is-branchen

Mammen Mejerierne A/S har købet halvdelen af Kastberg Is, som i løbet af næste år flytter is-produktionen til Drøsbro Mejeri.

Læs mere